tiistai 15. kesäkuuta 2010

Ompeluksia muruille

Ompelukone on taas hurissut, yöpuhteina on valmistunut pikkuisia vaatteita. Innoittajana toimii tällä hetkellä Emma Hardyn; Ompele kaunista lapselle. Siellä on suloisia juttuja kannesta kanteen ja saa mukavia ideoita näihin omiin värkkäyksiin.
Kaavoja oon pikkusen muokannut lasten mittojen mukaan meille sopivammiksi. Kankaina käytin keveitä ja kesäisiä puuvillakankaita.
Alla iso E:lle röyhelöhame, helma laskeutuu mukavan muhkeasti rypytyksen ansiosta. Myös helman kanttinauhat tekee hameesta muhkeamman. Kahdet kesäiset pöksyt surautin pikku E:lle. Kivan näköiset vauvan päällä. Vielä kun tulisi pikkusen lämpimämmät ilmat niin saataisiin pökät käyttöön asti..

Viereinen rusettitoppi onnistui täydellisesti, A:lle kesän tuleviin juhliin. Ala-osa sille pitäisi vielä kehittää.. Ajatuksissa on ollut tehdä hame, mutta mielessä kaivertaa ajatus hieman pussimaisista lyhyistä pöksyistä. voisi olla aika söpöset..Pitää alkaa piirrellä mallia ja koittaa saada moiset aikaiseksi.


A:lle yöpaita kevyttäkin kevyemmästä puuvillasta. Tyttö on kuumakalle ja meillä vintillä näin kesällä tuppaa olemaan tuhannen lämmintä, mutta tämä paita on kelvannut yöasuksi, näitä pitänee ommella lisää. Jostain pitäisi vaan löytää yhtä ohkasta kangasta kuosilla joka menisi pienelle pojalle. Pyjamaan oon värkännyt kaavat N:lle, enää kangas uupuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti