keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

postin tuomaa

Hennesiltä tuli paketti. Tällä kertaa enemmän äitille, mutta jotain pientä myös pikkuleijonille.

Pikku E sai pari teepparia, koko 74 cm. Aika reilunkokoisia, mutta eiköhän kesän lämpimien tullessa ole ihan hyvänkokoiset pikku E:lle.
Aika hauskoja nuo Barbapapat, eikö? Mä en yleisesti kovinkaan välitä mistään sarjakuvahahmoista yms lasten vaatteissa, mut nämä menee hienosti! Ja on A:lla Hello Kittyä ja N:llä Salamaa ja muita rallijuttuja, ei se ole niin vakavaa. Lastenvaatteita lasten ehdoilla, niin sen pitää olla ja mennä.


Pikku E sai kesäisen neuletakin ja hauskat pöksyt. Molemmat kokoa 74 cm. Neule myös reiluhko, mutta eiköhän se kesällä ole sopivaa kokoa, housuissa harmittavan tiukka vyötärö. Mikä ihme siinä on, että useamman merkin housuissa on Pikku E:n vyötärölle aivan liian piukka vyötärönauha/kuminauha tai vastaava. Eikä pikku E ole edes sieltä tukevimmasta päästä vauvoja.. Esim Tuttan retro"kalsarit jäi kaikki käyttämättä tuon ylikireän kuminauhan takia. Punteissa olisi ollut varaa vaikka kuinka, mutta masun kohdalta kiristi niin että pahaa teki katsoakkin. Pöh, purnausta nyt vähän.. -mutta kun se harmittaa.
Pikku E sai myös kivat farkkuhaalarit, edelleen koko 74 cm.
Tällä viikolla odotan myös saapuvaksi Meandin pakettia, voi ihanuus mitä sieltä onkaan tulossa, tevaville ja äidillekkin jotain kivaa <3

A ja N sai teepparit:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti